Уеб дизайн
Софтуер
Дизайн и анимация
SEO Оптимизация
 
Дизайн и анимация


Графичният стил и корпоративната идентичност са особено важни елементи за лицето на една компания. В разработването на дизайни винаги сме се ръководели от желания стил и вкус на клиентите.

 

Изработка на логоЛогото е изображението, което е символ, икона на търговска марка, продукт или организация.
Ние може да направим за вас уникално лого, благодарение на което вашите клиенти ще ви запомнят и разпознават лесно.
 
Изработка на банер – Банерите служат за привличане на потенциални клиенти или за формиране на имидж. За най-доброто ви представяне в интернет-рекламата ние изработваме модерни динамични и статични банери в различни размери.
 
Интерактивни мултимедиини презентации - Това е уникален продукт, който впечатлява със своите специални мултимедийни ефекти. Комбинация от завладяващ дизайн, анимации, текст, снимки и звук. Предлагаме ви професионален дизайн и анимиране на мултимедийни фирмени презентации. Те могат да бъдат записани на CD (така наречените CD визитки) или да бъдат изпратени по Е-mail на ваши клиенти или бъдещи партньори. Една дигитална презентация може да ви спести много време и разходи и да представи блестящо вашия бизнес.
 
Брошури, дипляни, листовки и визитки -  За изграждането на корпоративния имидж на вашата компания е необходимо да се обърне внимание и на всеки детайл, свързан с нейните печатни материали. Нашият екип ще изработи специално за вас рекламни печатни материали и всичко свързано с графичния стил и идентичност, отличаващи вашата компания сред конкуренцията.
 

Някои от нашите работи можете да разгледате в галерията за Дизайн и стил.